Gyakori kérdések

A leányvállalat jutalékrendszer. Így fizetünk jutalékot partnereinknek azokért a szerződésekért, amelyek elősegítik a teljesítést. Ha van saját platformja, amely eléri a látogatókat, a leányvállalat segít értékelni azt. A tipikustól az egyediig a leányvállalat mindenféle weboldalt összefog. Minden, saját közönséggel rendelkező oldal felhasználható promóciós célokra.

Megtalálhatjuk a közös pontot bloggerekkel, árösszehasonlítókkal, youtube csatornákkal, szakértői weboldalakkal és még sokan másokkal. Miért csatlakozzon a rendszerhez? Érdemes lehet a cseh online piac legerősebb szereplőjével partneri kapcsolatban lenni. Vagy csak bevételt kell keresnie a webhelyén. Egyébként úgy gondolom, hogy kölcsönösen előnyös partnerséget alakíthatunk ki.

Amikor regisztrál az affiliate rendszerbe, megkapja a saját azonosító számát. Ezt röviden IDP-nek hívják. Ezután beillesztheti IDP-jét az URL-linkekbe, amelyek e-boltunkba vezetnek. Minden ezen a linken keresztül végrehajtott vásárlás jutalékot számít fel a partner számára, a vásárlás értéke és az áru szegmens alapján. Az IDP UTM-paraméterként kerül hozzáadásra, vagyis csak a szokásos URL vége után, és a? (vagy & amp; ha ez nem az első UTM paraméter). A mért linkje így nézhet ki: https://www.alza.hu/produkt.htm?IDP=1234.
A konverziós linkek sikerét nyomon követheti az affiliate felületen, a Bannerek és linkek emeleten. Mikor írják jóvá a jutalékot az Ön rendszerében? Adatainkat naponta egyszer szinkronizáljuk a fő adatbázissal. Az online felületen jutalékokat láthat egy nap késéssel. Ez azt jelenti, hogy másnap jutalékot kap, miután az ügyfél kifizette a megrendelést. Ha proforma befizetésről van szó, akár két hét is eltarthat.
Nem! Bármely termékre hivatkozhat. Egyáltalán nem is kell linkelni a termékre, hanem talán csak a főoldalunkra vagy kategóriánkra. Bármely áru megvásárlásáért jutalékot kap, mindaddig, amíg a sütik érvényes. Ráadásul nem mindegy, hogy melyik domainen történik a vásárlás. Egy regisztráció minden EU-országra érvényes. A más országokból származó jutalékok automatikusan átváltásra kerülnek annak a domainnek a pénznemére, amelyen regisztrálva van. A konkrét megrendelések azokban a pénznemekben vannak, amelyekben történt (euró, font)
A jutalék kifizetéséhez el kell érnie a minimum 500 CZK összeget (vagy ennek megfelelő összeget egy másik pénznemben). Ezután feltöltheti a számlát online felületünkre, és jóváhagyásra elküldheti. A számla feltöltésére szolgáló gombot a Bizottság áttekintő emeletén találja meg. a számlának tartalmaznia kell mindkét fél azonosító adatait. A számla címzettje mindig az Alza.cz, megtalálja a számlázási adatokatitt.

Más címzettnél nem tudjuk beváltani a számlákat. A szállító (Ön) számlázási információinak tartalmazniuk kell az azonosításhoz szükséges összes információt, vagy egyéb információt, például az átruházott adókötelezettségeket. Komolyan vesszük a számlázást. Arra törekszünk, hogy a számlákat esedékességük előtt kifizetjük - azaz a számla átadását követő 30 napon belül. Ha probléma adódik a számlával, akkor közvetlenül kapcsolatba lépünk Önnel annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk az ügyet. A lehető legegyszerűbb és leggyorsabb számlázás érdekében kérjük, győződjön meg arról, hogy a számlája tartalmazza az összes fontos információt.
Egyszerűen másolja a létrehozott kódot a meglévő kódba, ahova a szalaghirdetést szeretné megjeleníteni. Szervereink gondoskodnak a többiről. Számos banner bővítmény létezik a Wordpress és más jól ismert CMS rendszerek számára. Forduljon webmesteréhez, ő tudni fogja, hová. Fontos, hogy a referencia rendelkezzen IDP paraméterrel. Enélkül tanácstalanok vagyunk, és nem tudjuk összekapcsolni a megrendeléseket az Ön fiókjával.
Igen, a dokumentumok kiadásához kereskedelmi engedélyre van szükség. Mivel azonban az adótörvények gyakran változnak, javasoljuk, hogy jelentkezzen be egy adott napon. Az információkat az adóhivatal munkatársai adják meg.
Várjon néhány napot, ha biztos benne, hogy a megrendelés sikeres volt, és az Ön affiliate linkjéből származik, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot itt.
A jutalékokat az áfa nélküli összegek alapján számítják ki. Az Alza.cz a.s. áfát fizet a nem adófizetők után, az adófizetőknek jóváírják a jutalék számlázást. A jutalékokba nem vesszük bele a szállítás árát is - ezt fizetjük a közlekedési társaságoknak.
Az affiliate rendszer viselkedésével kapcsolatos minden fontos információ megtalálható a weboldalunkon ÁSZF. Fontos, hogy ne hagyja ki a következőket:
  • 2.1.12., Vagy az úgynevezett "vásárlás magadnak" az affiliate program használatának módja áruk vásárlásához kedvezményes áron, amelyet számla formájában fizetnek ki. A partner nem vásárolhat árut magának, családjának vagy cégének.
  • 3.5. online aukciókon történő licitálásról szól. A partnerek nem hirdethetnek az Alza.cz védjegy által védett kulcsszavakon. Ugyanakkor nem célozhatja az Alza.cz e-boltok oldalait, nevezetesen az összes domaint. A partnerek saját webhelyein elhelyezett hirdetések rendben vannak, feltéve, hogy nem sértik közvetlenül a 3.5.
Mindig pénzt küldünk a számlán feltüntetett számlára, először ellenőrizzük, hogy minden szerepel-e a számlán, és több mint 15 nap telt el a jutalék jóváhagyása óta. Ha ezek a feltételek teljesülnek, lépjen velünk kapcsolatba itt.
Affiliate logo

© 2022 Alza.hu