Gyakori kérdések

Partnerprogram Ön és az Alza között. Ön weboldalán hirdeti a mi weboldalunkat és mi ezért a mi weboldalunkon létrejövő vásárlások után jutalékot fizetünk. Több általános infót a partnerprogram működéséről a wikipédián talál.
A partnerprogramban való részvételhez csupán saját weboldalra van szüksége. Mivel a jutalékok kifizetéséhez számlát kell küldenie, be kell töltenie a 15. életévét.
Igen, a számlák kiállításához rendelkeznie kell vállalkozói igazolvánnyal. Mivel azonban az adóügyi törvények gyakran változnak, ajánljuk a konkrét dátum kapcsán az adóügyi hatóságot felkeresni.
Partnerprogramunkban tilos rasszista, xenofób és a Cseh Köztársaság alkotmányával és törvényeivel ellenkező tartalmat propagálni. Lásd feltételek, 5. fejezet, 2., 3., 4. 
Amennyiben az Ön projektje vagy weboldala túllépi a magánweboldal vagy egy közösségi oldal keretét, vagy egy nagyobb cég weboldaláról van szó, lépjen velünk kapcsolatba, visszajelzünk és megegyezhetünk egy személyre szabott ajánlott feltételein.
Mivel árukínálatunk folyamatosan nő, minden egyes kategóriára külön provízió érvényes. Tudjuk, hogy például a drogéria részlegben nem ugyanolyan mértékben vásárolnak az emberek mint az elektronikain. A jutalékok részletes táblázata elérhető a rendszerben minden egyes banner létrehozása után.
Affiliate logo

© 2020 Alza.hu